Povestea noastră

Din Bucureşti, România, Coloraj lucrează în fiecare zi pentru a-şi pune misiunea în aplicare: să celebreze momentele speciale şi persoanele care îţi transformă viaţa într-un loc mai bun. Ne măsurăm succesul în zâmbetele pe care le aducem, iar reţeta noastră include elemente simple: graphic design cu personalitate, execuţie precisă şi materiale de cea mai înaltă calitate, prietenoase cu mediul.  

Fie că lucrăm la o colecţie nouă de felicitări, semne de carte sau home deco, experimentăm continuu cu idei şi tehnici noi, pentru a ne păstra colecţiile actuale. Credem că cele mai inspirate cadouri îmbină căldura mesajelor personalizate cu farmecul obiectelor artizanale: felicitările sunt realizate în întregime manual, iar interiorul este pregătit special pentru mesajul tău. Nu subestima eleganţa scrisului de mână - este unic precum vocea şi amprentele tale, detalii care te reprezintă doar pe tine!  

Ne dorim ca produsele noastre să aibă un impact memorabil, dar ne gândim la efectele asupra mediului. Toate produsele Coloraj sunt create din materiale 100% naturale, hârtia este 100% organică şi provine din surse certificate pentru sustenabilitate, alături de cartonul reciclat, fibrele textile naturale şi accesoriile metalice şi lemnoase.