suport

retur

Produsele comandate la distanţă prin intermediul unei firme de curierat se pot returna în termen de maxim 10 zile lucrătoare de la primire, conform O.G. 130/2000, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Condiţii:

- produsul trebuie sa fie intact, cu ambalajul din plastic transparent nedesigilat;

- nu se acceptă pentru returnare produse care prezintă modificări fizice, lovituri, îndoituri, colţuri rupte, zgârieturi, şocuri etc.

Returnarea articolelor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea.

Va rugăm să verificaţi coletul la primire. În cazul in care observaţi o deteriorare a ambalajului vă rugăm să solicitaţi agentului de la firma de curierat să vă deschidă pachetul şi să-l verificaţi. Dacă produsele sunt distruse se va întocmi un proces-verbal de constatare. Pentru o soluţionare mai rapidă şi corectă recomandăm ataşarea fotografiilor cu ambalajul şi produsule într-un email către contact@coloraj.ro. In cazul în care nu aţi verificat pachetul şi nu s-a facut nici o constatare la primire, nu vi se va putea restitui suma plătită pe colet şi produse.

În cazul în care, din greşeală, aţi primit un alt produs decat cel comandat, ne asumăm costurile de retur şi vom depune toate eforturile pentru a vă înlocui produsul cât mai repede. În cazul în care nu se doreşte înlocuirea produsului, veţi primi banii înapoi, în maximum 31 zile calendaristice.