suport

info

Coloraj este un proiect de felicitări realizate manual în Bucureşti, România, cu inspiraţii înrădăcinate în natură, istoria artei, pattern-uri şi schimbările anotimpurilor.

Felicitările au interiorul pregătit special pentru mesajul tău, scris de mâna înaintea expedierii. La urma urmelor, scrisul de mâna este unic în aceeaşi măsura ca vocea şi amprentele, detalii care te reprezinta doar pe tine.

Căutam să experimentăm continuu cu idei şi tehnici noi pentru a ne pastra colecţiile actuale şi în ton cu tendinţele. Imaginea Coloraj se defineşte prin executie precisă, materiale organice, principala noastră caracteristică fiind colajele de hârtie colorată, evidenţiată şi de numele proiectului.

Materialele folosite sunt 100% naturale, hârtia Coloraj fiind 100% reciclabilă şi provine din surse certificate pentru sustenabilitate, alături de carton reciclat, fibre naturale şi alte accesorii metalice şi lemnoase.

Pentru orice posibilă colaborare sau cerere deosebită, vă rugăm să ne contactaţi la contact@coloraj.ro sau prin intermediul formularului.


Prezentarea completă aici.

*pentru o vizualizare corectă, vă rugăm să evitaţi browserul firefox.